Fungerar det inte?
Har du problem på siten, upptäckt något som är fel eller vill du lämna ett förslag på förbättring? Skriv gärna till oss.
Skriv din felrapport här.­­

E-petition

Välkommen till Borås Stads e-petitionssystem. Här kan du stödja en e-petition genom din underskrift eller skapa ett eget förslag.

Att ta del av eller skapa ett eget förslag är ett av flera sätt där individer, medborgargrupper och organisationer kan delta i kommunens arbete. Det ger dig möjlighet att ta upp ärenden som är av allmänt intresse och ger därmed politiker och tjänstemän en möjlighet att fundera över vad som kan göras bättre inom kommunen.

Alla som vill kan skriva under eller skapa ett förslag. Det finns ingen åldersgräns - barn och unga kan också delta i debatten och skapa sina egna e-petitioner.

Vill Du skriva ett nytt förslag måste du vara en registrerad användare på webbplatsen. Du registrerar Dig genom att klicka på “Registrera” länken uppe till vänstra i huvudmenyn. När du har registrerat dig och loggat in, kan du använda länken till vänster - klicka på “Lägg till ett förslag” och följ sen instruktionerna.

Om du vill skriva under ett förslag, klicka på “Se e-petitioner” till vänster. Då kan du se alla aktiva förslag och sedan välja det förslag du är intresserad av och läsa all information om ämnet. Vill Du skriva under - klicka på “Skriv under e-petitionen” och följ sedan instruktionerna.

Läs i vår Vägledning om du vill få information om hur man skapar en ny e-petition, våra övriga regler och hur en e-petition hanteras av kommunen.
Senaste förslagen RSS
Populära förslag