Hoppa till huvudinnehållet / Skip to main content

Förläng säsongen på Almenäs Café så här:

Sammanfattning

Genom att skapa en riktig solvägg integrerad med cafeterian, kan säsongen förlängas. På den södra väggen, som vetter mot vacker park och därbortom parkeringen, kan man sätta in fönsterdörrar i ett eller flera fönster och öppna upp mot en solterras med söderläge.
Det drar alltid folk.

Beskrivning

Som det nu är finns bara sittplatser mot sjön, vilket även är norrsidan av huset. Där är det inte särskilt skönt att sitta svala dagar eller på vår och höst / vinter.
På södersidan av huset skulle det vara perfekt med en terrass ut mot parken. Ett högt gammalt träd som förut skuggade har fallit i storm i vintras, så nu finns det möjlighet att ta vara på detta fina läge!
Se bara på Sandwalls plats - mer centralt - javisst, men succén där visar även att människor älskar att sitta mot söder. Härligt på vår och höst oxå.
Använd de naturliga resurser som staden bjuder på!

Kommentarer